Reklam

8 Mayıs 2014 Perşembe

SQL Server da Tablo Oluşturma , İlişkilendirme , Database Script Çıkarma

SQL Server da Database Oluşturma ,
SQL Server da Tablo Oluşturma ,
SQL Server da  Tablolar arası İlişki kurma
Database Script Çıkarma hakkında bilgileri barındırır.




Tags:
sql server 2012, sql server 2008, sql server 2014, 

4 yorum:

  1. Merhaba
    Bayram Ali arkadaşım size bir soru yöneltmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Microsoft SQL Server ile Delphi XE10 sürümünde kullanabileceğim şekilde veri tabanı üretebilirmiyim.
    Konuyu biraz daha açarsam; Düne kadar delphi 2006 kullanıyor ve verilerimi paradox veri tabanı ile hazırladığım .db uzantılı table larda saklıyordum. Artık Delphi XE10 da Paradox ile ürettiğim veri tabanını kullanamıyorum.Microsoft SQL Server ile bu işi yapabilirmiyim. Firebird ile yapmaya çalıştım ama İngilizce olmadığı veya Türkçe yeterli done olmadığı için altından kalkamadım. İnternet de aradığım dada bölük pörçük ve kopyala yapıştır şeklinde bilgilere ulaşıyorum. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Diğer bir husus da bu Microsoft SQL server ile yapabileceksem bu program paralımıdır. Lütfen yardımcı olunuz. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Mustafa Bey
    Mssql server ile yapabilirsiniz ama paradox kullanmadim fark nedir bilmiyorum. Ama mssql bu işin babalarindan. Mssql in exprees sürümü ücretsiz belirli bir gb a kadar ücretsiz kullanabilindigini biliyorum. Saygılarımla

    YanıtlaSil